Πρόγραμμα εξετάσεων Ιουνίου 2022

Εδώ θα βρείτε αναρτημένο το πρόγραμμα των προαγωγικών και απολυτήριων εξετάσεων περιόδου Ιουνίου 2022 για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου. Παρακαλούνται οι μαθητές και οι μαθήτριες να προσέρχονται στο σχολείο εγκαίρως. Σας υπενθυμίζουμε ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατα τη διάρκεια των εξετάσεων ενώ τα κινητά απαγορεύονται.

Ερευνητικές εργασίες μαθητριών/τών στη Χημεία και στη Βιολογία

Στα πλαίσια του μαθήματος της Χημείας και της Βιολογίας εκπονήθηκαν από τις μαθήτριες και τους μαθητές του σχολείου μας διαθεματικές-ερευνητικές εργασίες, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω. Συγχαίρουμε τα παιδιά και την καθηγήτριά τους για την πολύ όμορφη δουλειά τους και τους ευχόμαστε καλή πρόοδο.

Εγγραφές-Ανανεώσεις εγγραφών-Μετεγγραφές των μαθητών/τριών στα Δημόσια Λύκεια ημερησίου και εσπερινού ΓΕ.Λ./ΕΠΑ.Λ./Π.ΕΠΑΛ.

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,  Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές-ανανεώσεις εγγραφών-μετεγγραφές των μαθητών/τριών στα Δημόσια Λύκεια, Α΄, Β΄, Γ΄ τάξη ημερησίου και Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξη εσπερινού, (ΓΕ.Λ./ΕΠΑ.Λ./Π.ΕΠΑΛ.) για το σχολικό έτος 2022-23 θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές(https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ). Προκειμένου να αποφευχθούν εγκαίρως τυχόν προβλήματα, σας επισημαίνουμε τα ακόλουθα: Η Διαβάστε περισσότερα…