Την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας σε συνεργασία με το Σύμβουλο Εκπαίδευσης Φιλολόγων Ημαθίας κ. Παύλο Περπερίδη οργάνωσαν τους Αγώνες Aυθορμήτου Λόγου μεταξύ των μαθητών/τριών  Γυμνασίων Ημαθίας.

Στους αγώνες, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στο 3ο Γυμνάσιο Βέροιας, έλαβαν μέρος μαθητές και μαθήτριες  από 7 Γυμνάσια της Ημαθίας : 3ο Γυμνάσιο Βέροιας, 4ο Γυμνάσιο  Βέροιας, 5ο Γυμνάσιο Βέροιας , 2ο Γυμνάσιο Νάουσας, 2ο  Γυμνάσιο  Αλεξάνδρειας, Γυμνάσιο Κοπανού και Γυμνάσιο Επισκοπής.

  • Την 1η θέση κατέλαβε ο Ματσαρίδης Κωνσταντίνος  του   5ου Γυμνασίου Βέροιας
  • Την 2η θέση κατέλαβε ο Πασαμέρας Γεώργιος  του  3ου Γυμνασίου Βέροιας
  • Την 3η θέση κατέλαβε η Κατσαμακίδου Ειρήνη Μαρία του  5ου Γυμνασίου Βέροιας

Το 5ο Γυμνάσιο  Βεροίας εκπροσωπηθηκε από πενταμελή  ομάδα: Κωνσταντίνος Ματσαρίδης, Ειρήνη Μαρία Κατσαμακίδου, Αθανασία Κοτσογιαννίδου, Γεωργία Μπούγκαρτσιτς και Βασιλειος Τσιαμήτρος. 

Ευχαριστούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες μας  για τη χαρά τής συμμετοχής και της βράβευσης. Τα παιδιά μας γνωρίστηκαν με παιδιά από άλλα σχολεία,  μοιράστηκαν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους με το θάρρος, τη φρεσκάδα και την αμεσότητα της νεότητας . Και μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα άμιλλας κερδισμένοι/ες είμαστε και όσοι / όσες μοιραζόμαστε την καθημερινότητα μας με αυτά. Ας έχουν πάντα το θάρρος της γνώμης τους και την ευπρέπεια να το εκφράσουν . 

   Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ