Σας ενημερώνουμε ότι οι γονείς/κηδεμόνες  μεριμνούν για την εγγραφή των μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ). Με την εγγραφή τους οι μαθητές/τριες αποκτούν μαθητικό λογαριασμό ΠΣΔ στη σελίδα: https://register.sch.gr/students/  μέσω του οποίου έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν στις διαθέσιμες πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης .

Μετά την εγγραφή δίνεται  ένα όνομα χρήστη (username) και ένας κωδικός  (password) με τα οποία ο μαθητής θα μπορεί  να συνδέεται, να συμμετέχει σε δράσεις που γίνονται  από τους καθηγητές του σχολείου , όπως τα τηλεμαθήματα, η ηλεκτρονική τάξη (η-τάξη) και άλλες, καθώς και να επικοινωνεί  μέσω e-mail με συμμαθητές και καθηγητές του. Επίσης θα ζητηθεί  να συμπληρωθούν  και τα στοιχεία του κηδεμόνα , και ειδικά το e-mail και κινητό του κηδεμόνα , τα οποία θα  βοηθήσουν να ανακτηθεί ο  κωδικός πρόσβασης , αν αυτό χρειαστεί κάποια στιγμή. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τις: Οδηγίες εγγραφής (pdf).

Προσοχή: Θα πρέπει να διατηρηθεί  με επιμέλεια το όνομα χρήστη και ο  κωδικός  για να μπορεί ο μαθητής να συνδέεται  και τα στοιχεία αυτά  δεν θα πρέπει να γνωστοποιούνται ή  ή να επιτρέπεται  να τα δει κάποιος άλλος, λαμβάνοντας πάντα υπόψη και  την εφαρμογή του Νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 και του νόμου 4624/2019.
Περισσότερες πληροφορίες στο https://register.sch.gr/students/admins/studentsNew.php

Ο διευθυντής και το προσωπικό του σχολείου είναι πάντα στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνηση είτε τις πρωινές ώρες στο σταθερό τηλέφωνο του σχολείου (23310 62161) , είτε στέλνοντας  e- mail  στο mail@5gym-veroias.ima.sch.gr.

Κατηγορίες: Ενημέρωση