Μετά την απόφαση για διακοπή τριών εβδομάδων της ζωντανής εκπαιδευτικής διαδικασίας, το σχολείο μας ακολουθώντας τις οδηγίες του ΥΠΑΙΘ θα επιχειρήσει να συνεχίσει το εκπαιδευτικό του έργο με την σύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει πολλά και διάφορα προβλήματα που προκύπτουν από ένα τέτοιο εγχείρημα.

 

Από την Δευτέρα 9/11 οι μαθητές θα ακολουθούν το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου μπαίνοντας στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των καθηγητών, που θα σας σταλούν στο μέιλ που δηλώσατε, ακολουθώντας και τηρώντας τη σειρά και την ώρα του μαθήματος.

 

Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν και θα προκύψουν ένα πλήθος προβλημάτων, όπως π.χ. έλλειψη η/υ, έλλειψη παροχής δικτύου, αδυναμία σύνδεσης λόγω χρήσης του δικτύου από πολλά μέλη ταυτόχρονα, για τα οποία θα θέλαμε να μας ενημερώνετε ώστε να δίνουμε λύσεις στο βαθμό που μπορούμε και να τα προωθούμε ιεραρχικά προς το ΥΠΑΙΘ.

 

Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό να σας τονίσουμε ότι η καταγραφή της εικόνας ή της ομιλίας άλλου προσώπου κατά τη διάρκεια των δικτυακών μαθημάτων είναι παράνομη και επισύρει αστικές, ποινικές και διοικητικές κυρώσεις, όπως προκύπτει από τις οδηγίες που έχουν αποσταλεί προς τα σχολεία με το έγγραφο 121802/ΓΔ4 – 15/9/2020 του ΥΠΑΙΘ.

 

Παρακαλούμε να επισκέπτεστε τακτικά την ιστοσελίδα μας ώστε να ενημερώνεστε για θέματα που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου μας.

 

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου.