Το έργο eTwinning του σχολείου μας με τίτλο “We are all connected” βραβεύτηκε με Εθνική Ετικέτα Ποιότητας. H Εθνική Ετικέτα Ποιότητας απονέμεται στα έργα eTwinning που καταφέρνουν να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο ποιότητας πληρώντας μια σειρά από κριτήρια που έχουν τεθεί από την Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης.

Οι μαθητές του Α1 εργάστηκαν σε διεθνικές ομάδες με τους συμμαθητές τους από την Ιταλία, Γαλλία, Ρουμανία, Τουρκία και Ισπανία για να γράψουν σύντομες ιστορίες σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος μας. Πρωταγωνιστές μας ήταν διασημότητες από κάθε χώρα-εταίρο που ταξίδεψαν από το παρελθόν για να επισκεφτούν τον κόσμο μας, και ανακαλύπτοντας ότι ο κόσμος μας κινδυνεύει εφευρίσκουν εμπνευσμένες λύσεις. Στόχοι μας ήταν οι μαθητές να προβληματιστούν για την επικαιρότητα, να γίνουν ενεργοί υποκινητές της αλλαγής, να βελτιώσουν την αυτοεκτίμηση και τον αυτοέλεγχό τους, να εργαστούν ομαδοσυνεργατικά, να ενισχύσουν δεξιότητες δημιουργικής σκέψης και δημιουργικής γραφής, να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές και ψηφιακές τους ικανότητες και να γίνουν υπεύθυνοι χρήστες του διαδικτύου.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τη δουλειά των μαθητών μας στη διάρκεια του έργου, να γνωρίσετε τους ήρωές μας και να διαβάσετε τις ιστορίες μας.

Κατηγορίες: eTwinning