Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο των δράσεων του Παρατηρητηρίου Διαχείρισης  Κρίσεων σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης διοργανώνει  διαδικτυακή επιμορφωτική συνάντηση με θέμα: «Η σωστή χρήση μάσκας από μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οδηγίες προς μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25‐09‐2020 και ώρα 12:00 μ.μ.
Η συνάντηση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης  Κεντρικής Μακεδονίας. Στην ημερίδα θα λάβουν μέρος:
1. Ο κ. Μεταλλίδης Συμεών, Παθολόγος‐Λοιμωξιολόγος, Αναπληρωτής Καθηγητής
Α.Π.Θ. Α’ Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γ. Ν. ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης

2. Ο κ. Νίτσας Νικόλαος, Χειρουργός Οφθαλμίατρος‐ Παιδοφθαλμίατρος, πρόεδρος του
Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε, όποιος εκπαιδευτικός, μαθητής ή γονέας έχει σχετικά ερωτήματα, να τα διατυπώσει στην πλατφόρμα που έχει αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα της
Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, στη διεύθυνση: https://www.submit.kmaked.eu έως την Πέμπτη 24‐09‐20, ώρα 15:00 μ.μ.
Η ημερίδα θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω livestreaming από την Ιστοσελίδα της  Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης https://kmaked.pde.sch.gr/site/ και θα παραμείνει
αναρτημένη για να είναι στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας.